Analiză, soluții, rezultate!

DebtAS este o firma de consultanță având ca principal obiectiv oferirea de servicii financiare de calitate companiilor și a persoanelor fizice care doresc atragă fonduri pentru diverse destinații, de la finanțări de capital de lucru la investiții, fuziuni și achiziții sau alte obiective specifice.

Despre
DebtAS

Având sediul în București, capitala României, compania DebtAS este în principal orientată către piața companiilor private de mari și mici dimensiuni, cât și către sectorul de finanțări imobiliare (rezidențiale și comerciale).

Echipa DebtAS are o experiență în industria de creditare de peste 15 ani alături de cei mai mari finanțatori din România, pe toate segmentele de clienți, de la companii mici și mijlocii și afaceri de familie, până la corporații mari locale și multinaționale.

Suplimentar, echipa de management are o experiență semnificativă în cadrul sectorului de finanțări imobiliare, atât pe zona comercială cât și rezidențială. Suntem pregătiți și echipați să gestionăm și să oferim consultanță într-o gamă variată de situații ce implică finanțări și de asemenea să oferim asistență clienților noștri în vederea obținerii unor contacte de încredere din piață imobiliară românească și europeană.

Fiind o companie complet independentă, putem asigura o opinie obiectivă în orice situație și putem identifica cea mai bună soluție de finanțare atât pentru împrumutați cât și pentru creditori.