Servicii

Obiectivul nostru este acela de a sprijini clienții în vederea optimizării performanțelor de afaceri. Specialiștii noștri furnizează o gamă extinsă de servicii de natură financiar-bancară.

Servicii pentru compania ta:

Consultanță

financiară și de creditare a corporațiilor și a companiilor mici și mijlocii

Imobiliare

Finanțări specializate în domeniul imobiliar, atât pentru imobile comerciale cât și rezidențiale

Fuziuni

și achiziții

Restructurări

companii și surse de finanțare

Consultanță

generală de afaceri

Revizuire

și negociere documentații de creditare și accesorii și pachete de condiții financiare

Servicii pentru tine:

Credite ipotecare

Credite nevoi personale

Refinanțări

Oferim asistență în obținerea de noi finanțări, restructurarea sau refinanțarea celor existente, revizuirea și negocierea termenelor și condițiilor existente, oferirea de soluții în diverse situații și cazuri, asistență în cadrul proceselor de fuziuni și achiziții, preluarea proceselor dificile și consumatoare de timp de zi cu zi în relația cu finanțatorul (spre exemplu monitorizarea condițiilor financiare pe perioada de derulare a facilității de credit) și altele.

Rămânem alături de clienții noștri pe întreagă perioada de obținere a finanțării, negociem și oferim sfaturi în ceea ce privește documentația de creditare (oferta de finanțare, contract de facilitate și accesorii, structura de garanții și altele), pregătim în numele clienților modelul financiar al proiectului și proiecțiile, așa cum sunt acestea solicitate de finanțatori și de asemenea, putem oferi asistență pentru monitorizare după semnarea și implementarea facilității.

Fie că intenționați să faceți o achiziție sau o investiție pe termen lung sau aveți nevoie de o facilitate de capital de lucru pe termen scurt, suntem dedicați scopului de a va obține cea mai bună soluție de finanțare, gândită special pentru nevoile dumneavoastră.