Persoane

juridice

Oferim consultanță în vederea obținerii unor soluții de finanțare potrivite nevoilor clienților, gândite și structurate individual pentru fiecare companie în parte. Fondurile necesare vor fi asigurate dintr-o multitudine de surse, variind de la bănci comerciale, fonduri de investiții, investitori privați de capital, platforme de finanțare și altele.

Principalele noastre domenii de activitate sunt:

  • Consultanță financiară și de creditare a corporațiilor și a companiilor mici și mijlocii;
  • Asistență finanțări specializate în domeniul imobiliar, atât pentru imobile comerciale cât și rezidențiale;
  • Consultanță generală de afaceri;
  • Consultanță restructurări companii și surse de finanțare;
  • Fuziuni și achiziții;
  • Revizuire și negociere documentații de creditare și accesorii și pachete de condiții financiare;

Oferim asistență în obținerea de noi finanțări, restructurarea sau refinanțarea celor existente, revizuirea și negocierea termenelor și condițiilor existente, oferirea de soluții în diverse situații și cazuri, asistență în cadrul proceselor de fuziuni și achiziții, preluarea proceselor dificile și consumatoare de timp de zi cu zi în relația cu finanțatorul (spre exemplu monitorizarea condițiilor financiare pe periaoda de derulare a facilității de credit) și altele.

Fie că intenționați să faceți o achiziție sau o investiție pe termen lung sau aveți nevoie de o facilitate de capital de lucru pe termen scurt, suntem dedicați scopului de a va obține cea mai bună soluție de finanțare, gândită special pentru nevoile dumneavoastră.